Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας έκοψε την ετήσια πίτα του

Με την παρουσία πολλών μελών, φίλων και συνεργατών έγινε την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2016, στο καφέ Καναράς στην Ιτέα, η κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας.

Μέσα σε μια πολύ οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα που επικρατούσε σ΄όλη την διάρκεια της κοπής, όλοι ξαναθυμήθηκαν, αναπόλησαν, αστειεύτηκαν και αντάλλαξαν πολλές και εγκάρδιες ευχές.

Ευχές απηύθυνε στους παρισταμένους για την καινούργια χρονιά κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο πρόεδρος κ. Αχιλλέας Μπαλαντίνας να υπάρξει ειρήνη, αγάπη, ευημερία και οικογενειακή ευτυχία σε όλους.
Επίσης τις ευχές για μια καλύτερη χρονιά έδωσαν με την σειρά τους ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου και ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος.

Στήν εκδήλωση παρευρέθηκαν:
Ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου, οι Αντιδήμαρχοι Παλαμά Φωτεινή Καραϊσκου, Τσιρώνης Ιάσων και Λωρίδας Αντώνιος, η πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ Ράνια Φούντα, ο πρόεδρος Τ.Κ Ιτέας Βαγγέλης Λύτρας, ο Δημ. Σύμβουλος Μάκης Κοντοβάϊος οι Σύλλογοι του χωριού μας δια των εκπροσώπων τους Γυναικών και των δυο Σχολείων και ο πατήρ Βασίλειος Γερούκης.

Τα φλουριά κέρδισαν η μικρότερη χορεύτρια του Πολιτιστικού Συλλόγου απο το προπαιδικό τμήμα Νάντια Χήρα, ο χορευτής απο το εφηβικό επίσης τμήμα Λάζαρος Τζιφούλης  και το μέλος του Συλλόγου  κ. Μαρία Παναγιωτή-Σδόγγου.






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής