Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Ηταν όλοι στην κοπή πίτας του ΚΑΠΗ Ιτέας

Σε μια γεμάτη αίθουσα πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016 ανήμερα του Αγίου Αθανασίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ΚΑΠΗ Ιτέας.

Στήν εκδήλωση παρέστη και ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ Τιμόθεος όπου ευλόγησε την πίτα, ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή και ευχήθηκε σε όλους μια καλή και ευλογημένη χρονιά.

Στή συνέχεια πήρε τον λόγο ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους, και ευχήθηκε σε όλους να έχουμε απ’ όλες τις απόψεις μια καλύτερη χρονιά με υπομονή και υγεία πάνω απ΄όλα.
Η Αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Φωτεινή Καραϊσκου αφού ευχήθηκε και αυτή καλή χρονιά σε όλους, παρακάλεσε τα μέλη να έρθουν ακόμα πιο κοντά και πιο μαζικά στις εκδηλώσεις.
Τις ευχές του επίσης έδωσε και ο Αλκης Νοτόπουλος εκπρόσωπος του ΚΑΠΗ Ιτέας.

Στήν εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης:
Ο Πατήρ Βασίλειος Γερούκης, ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Λωρίδας, ο Δημοτικός σύμβουλος Μάκης Κοντοβάϊος, ο Πρόεδρος Τ.Κ. Ιτέας Βαγγέλης Λύτρας και τέλος ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Ορέστης Ψαχούλας που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Ιτέας.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής