Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Κοπή πίτας και νέο Δ.Σ. στην Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.) Καρδίτσας

Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ. Ε. ΑΝ. Α.) είναι ένας κοινωφελής, μη κερδοσκοπικός, οργανισμός αναγνωρισμένος από το κράτος.
Ιδρύθηκε το 1978 στην Αθήνα.
Μελη της ΕΛ. Ε. ΑΝ. Α. είναι κυρίως άτομα που πάσχουν από Αρθρίτιδα / Ρευματισμό, Ρευματολόγοι και άτομα που ενδιαφέρονται να συμπαρασταθούν σε αυτούς που πάσχουν από Αρθρίτιδα / Ρευματισμό.
Όλα τα μέλη εργάζονται εθελοντικά.

Το νέο Παράρτημα έχει έδρα την Καρδίτσα και φιλοδοξεί να καλύψει τις μεγάλες ανάγκες της Θεσσαλίας (νομοί Καρδίτσας, Τρικάλων).
Στη φάση αυτή της προετοιμασίας μπορείτε να επικοινωνείτε για οποιαδήποτε ανάγκη ή και για να συνδράμετε στην καλύτερη οργάνωση του Παραρτήματος με τον υπεύθυνο κ. Ιωάννη Σαράφη (6977719643) και φυσικά με τη γραμματεία της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α (2108847268)

Τα Μέλη
Με την κοπή πίτας για το 2016 καλωσορίζουμε τη νέα Δ.Επιτροπή του παραρτήματος της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α στο νομό Καρδίτσας με πρόεδρο τον Γιάννη Σαράφη, Αντιπρόεδρο Δήμητρα Νοτοπούλου, γραμματέα τον Γιώργο Παππά, ταμίας η Κατερίνα Γιαννάκου (μία ακόμα Ιτεώτισσα), και μέλος η γιατρός κυρία Αναστασία Κοντογιάννη, μια εξαίρετη επιστήμονας μα πάνω απο όλα συμπαραστάτης σε κάθε πρόβλημά μας.
Εύχόμαστε κάθε επιτυχία.
Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για ένα ποιοτικότερο και ασφαλέστερο μέλλον.

Η προσέλευση ήταν πραγματικά μεγάλη και συγκινητική και αυτό δείχνει την αντίληψη όλων για τα προβλήματα των ρευματοπαθών και την εκτεταμένη συσπείρωση για την λύση τους.

Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε στη νέα  Δ.Επιτροπή η δική μας Δήμητρα (Ματίνα) Νοτοπούλου δεχόμενη ευχές για καλή θητεία απο την Πρόεδρο του συλλόγου γυναικών Τζένη Μακρή και φίλες της Ιτέας καθώς και η συγχωριανή μας ταμίας Κατερίνα Γιαννάκου.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής