Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Ενημέρωση για τα δρομολόγια των Τρένων στα Ορφανά απο τον Σύλλογο Φίλων Σιδηροδρόμων Καρδίτσας

Απο τον Σύλλογο Φίλων Σιδηροδρόμων Καρδίτσας έλαβα το παρακάτω e-mail ενημέρωσης δρομολογίων των Τρένων στα Ορφανά.

"Κύριε Σαμαρά, Καλησπέρα, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά
Σαν σύλλογος κινήσαμε το θέμα των Ορφανών το τελευταίο χρόνο μετά από απαίτηση κατοίκων και μελών του συλλόγου που μένουν στον δήμο Παλαμά. Κάνουμε οτι μπορούμε για να υπάρχουν δρομολόγια αλλά δυστυχώς όλοι είναι αρνητικοί ως προς τον σιδηρόδρομο.
Τρεις διευκρινήσεις ως προς τον πίνακα που αναρτήθηκε στη σελίδα σας για τα δρομολόγια.
α. Το τρένο των 12:10 απο Ορφανά προς Παλαιοφάρσαλα, συνεχίζει και προς Καλαμπάκα.
β. Το τρένο των 22:50 πάει μέχρι Λάρισα και όχι προς Θεσσαλονίκη.
Δεν υπάρχει τρένο εκείνη την ώρα για Θεσσαλονίκη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το τρένο αυτό για να πάει κάποιος Αθήνα μέσω Λάρισας. Αναχώρηση για Αθήνα περίπου στις 01:00.
Πρέπει να τονισθεί αυτό, οτι δεν υπάρχει δρομολόγιο για Θεσσαλονίκη το βράδυ.
γ. Να τονισθεί η δυνατότητα ταξιδιού απο Αθήνα προς Παλαιοφάρσαλα και στην συνέχεια με τον προαστιακό για Ορφανά. Αναχώρηση απο Αθήνα με την αμαξ. 884, Αθήνας - Καλαμπάκας και μετεπιβίβαση στον Παλαιοφάρσαλο στον προαστιακό με άφιξη στα Ορφανά στις 12:30.
Επίσης λόγω έργων δουλεύει μόνο η αποβάθρα που βρίσκεται προς το χωριό.
Ως σύλλογος προσπαθούμε και πιέζουμε να μπεί και ένα βραδυνό (20:30) περίπου για Θεσσαλονίκη. Έχουμε στείλει επιστολές για το θέμα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και προχθές μετά απο συζήτηση στάλθηκε επιστολή προς την Βουλευτή Κατσαβριά Χρύσα για το θέμα.
Ελπίζουμε πως οι στόχοι μας θα επιτευχθούν.

Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμων Καρδίτσας s.f.s.kard@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής