Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

THE REVENANT...."Η επιστροφή"

Ως πού μπορεί να οδηγήσει μια πράξη προδοσίας;
Μπορείς να επιβιώσεις όταν σε έχει κομματιάσει κυριολεκτικά μια αρκούδα;
Ο πόνος ξεπερνιέται μπροστά στην δίψα για εκδίκηση;
Και όλα αυτά με φόντο την εμβληματική αχαρτογράφητη άγρια φύση των Ηνωμένων Πολιτειών. Μιλάμε για την θρυλική ιστορία του Χιου Γκλας που διατρέχει τις σελίδες του βιβλίου The Revenant "Η Επιστροφή", του συγγραφέα, Μάικλ Πανκ.
Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα αποτελεί μια από τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες για τον θρίαμβο της ανθρώπινης ύπαρξης. Ένας ύμνος στην ανθρώπινη θέληση αλλά και ένα αφήγημα που καταδεικνύει το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ένας άντρας όταν το μόνο που επιδιώκει είναι η πιο σκληρή εκδίκηση.
Το συγκεκριμένο συγγραφικό πόνημα είναι που ενέπνευσε την ομώνυμη κινηματογραφική ταινία The Revenant που θα προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου και σκηνοθέτησε ο βραβευμένος με Όσκαρ, Αλεχάντρο Γκονσάλες Ινιάριτου.
Στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, σε μια ερμηνεία που οι κριτικοί προεξοφλούν ότι πιθανόν θα του χαρίσει το πρώτο Όσκαρ της καριέρας του.
Πάντως, πριν λίγες μέρες, "Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ" κέρδισε τρεις Χρυσές Σφαίρες εκ των οποίων Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Α' Ανδρικού Ρόλου.

Απο αύριο στούς κινηματογράφους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής