Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Πρωτοβουλία για τα Αδέσποτα Ζώα του Δήμου μας

Γειά σας
Ονομάζομαι Ηλίας Σπηλιόπουλος και εκτελώ καθήκοντα προέδρου του φιλοζωϊκού σωματείου "Διογένης".

Με το μήνυμά μου αυτό θέλω να σας γνωστοποιήσω μια πρωτοβουλία του σωματείου μας με σκοπό τη διαχείρηση των αδέσποτων ζώων και εν τέλει την απομείωση του αριθμού τους στο δήμο σας.

Στα πλαίσια της φιλοζωϊκής μας δράσης, μέλη του σωματείου μας έχουν κατασκευάσει το getpet.gr έναν εύχρηστο διαδικτυακό αγγελιοχώρο για κάθε φιλόζωο. Πρόκειται για μια εθελοντική πρωτοβουλία όπου κάθε ένας μπορεί δωρεάν να καταχωρήσει αγγελίες για κατοικίδια που χαρίζονται, ζητούνται, χάθηκαν ή βρέθηκαν.
Το getpet.gr λειτουργεί απο το 2014 και ήδη έχει βοηθήσει εκατοντάδες ζώα να φύγουν απο τούς δρόμους. Απο εσάς ζητούμε να ενημερωθείτε μπαίνοντας στη σελίδα getpet.gr

Υπογραμμίζω οτι το getpet.gr δεν έχει καμία εμπορική δραστηριότητα ή όφελος, δεν αποκομίζει χρήματα απο καμία πηγή ούτε καν απο διαφημήσεις και συντηρείται με έξοδα των μελών του σωματείου μας. Είναι σύννομο με την ισχύουσα νομοθεσία αλλά και με τις ηθικές επιταγές της φιλοζωϊας.

        Φιλικά
Ηλίας Σπηλιόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής