Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΦΟΡΟΥΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 19-20 Μαρτίου 2016 στην Καρδίτσα

Το ΦΟΡΟΥΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ προσκαλεί μέλη Κοινωνικών Επιχειρήσεων, αλλά και όσους και όσες ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη της Κοινωνικής Οικονομίας και της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στην πρώτη περιφερειακή συνάντηση που διοργανώνει στην Καρδίτσα της ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
Στόχος του διημέρου είναι να συζητηθεί η αναγκαιότητα ενός κατάλληλου οικοσυστήματος που θα μπορέσει να υποστηρίξει την ανάπτυξη και την αυτοοργάνωση του χώρου των κοινωνικών επιχειρήσεων. Ένα τέτοιο υποστηρικτικό οικοσύστημα, περιλαμβάνει την συμβουλευτική υποστήριξη, την εκπαίδευση, τη δικτύωση, τον έλεγχο της αξιοπιστίας καθώς και κατάλληλα χρηματοοικονομικά εργαλεία.
Επιπλέον, θα γίνει παρουσίαση του Κώδικα Δεοντολογίας Κοινωνικών Επιχειρήσεων που επεξεργάστηκε η ομάδα των διοργανωτών του Φόρουμ Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας 2015 και που βρίσκεται ήδη σε ανοιχτή διαδυκτιακή διαβούλευση έως τις 14 Μαρτίου 2016 (www.seforum.gr).
Οι συμμετέχοντες/ουσες, θα έχουν επίσης την ευκαιρία, να ενημερωθούν για την ανάπτυξη του οικοσυστήματος στη περιοχή της Καρδίτσας με την επίσκεψη γνωριμίας σε κοινωνικές επιχειρήσεις και υποστηρικτικούς φορείς της περιοχής, όπως τη Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ηθικών κι Εναλλακτικών Τραπεζών, την Ενεργειακή Συνεταιριστική Εταιρία Καρδίτσας, τους αγροτικούς συνεταιρισμούς Στέβιας και «Εύκαρπον», τις ΚοινΣΕπ «Γεύση από χωριό» και ΡΟΔΑ Πολιτιστικό Εργαστήρι Καρδίτσας για το Δράμα και το Θέατρο στην Εκπαίδευση.
Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Europe Direct της Αναπτυξιακής Καρδίτσας, σε συνεργασία με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, τους αγροτικούς συνεταιρισμούς Οσπρίων και Στέβιας Καρδίτσας, την Ενεργειακή Συνεταιριστική Εταιρία Καρδίτσας (ΕΣΕΚ), τις ΚοινΣΕπ «Ηλακάτη» και «Γεύση από χωριό», Πανελλήνιος Συνεταιρισμός Σαλιγκαροτρόφων και υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Χάιριχ Μπελ Ελλάδας.

Δηλώσεις συμμετοχής
Οι συμμετέχοντες/ουσες καλούνται να καλύψουν οι ίδιοι το κόστος μετακίνησης, τη διατροφή και διαμονή τους.
Παρακαλούμε να στείλετε την επισυναπτόμενη φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 17 Μαρτίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ 24410 42363 (κα Χρύσα Κατσέα)

βρείτε εισιτήρια εδώ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής