Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Σύσκεψη αγροτών της περιοχής μας στον Παλαμά την Δευτέρα 21 Μαρτίου

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου και όλοι οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής του Παλαμά στην αγροτική σύσκεψη που συγκαλεί τη Δευτέρα 21 Μαρτίου η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας στο κέντρο πολλαπλών χρήσεων.

Στη σύσκεψη θα γίνει συζήτηση- ενημέρωση για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του αγώνα και οργάνωση των κινητοποιήσεων που συνεχίζονται με διάφορες μορφές μετά τα μπλόκα.

Επίσης θα γίνει προετοιμασία για την οργανωμένη μετάβαση και στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί όταν η κυβέρνηση φέρει για ψήφιση στη Βουλή το Ασφαλιστικό.

Την Τετάρτη, 24 Μάρτη, θα πραγματοποιηθεί κινητοποίηση στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ με απαίτηση να αποπληρωθούν άμεσα όλα τα χρωστούμενα στους αγρότες από επιδοτήσεις/ενισχύσεις, επιστροφές ΦΠΑ και φόρου πετρελαίου κ.α., καθώς η νέα καλλιεργητική περίοδος ξεκίνησε και δεν υπάρχουν τα χρήματα που χρειάζονται για τα έξοδα καλλιέργειας.

Συνάδελφοι, η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής