Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Η Ιτέα τσίκνισε και φέτος...

Τσικνοπέμπτη με τα όλα της σήμερα στην Ιτέα και με τον καιρό με το μέρος τους οι κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους και τσίκνισαν.
Οι ψησταριές στήθηκαν από νωρίς και οι μυρωδιές από τα ψητά σουβλάκια και τις πανσέτες, ξεχύθηκαν σε όλο το χωριό. Νέοι και γέροι "έπιασαν" τις ψησταριές και όλοι έγιναν μια παρέα.
Η διασκέδαση είναι το αντίδοτο στην κρίση τελικά που απ’ ότι φάνηκε δεν πτόησε κανέναν.

Τα κάρβουνα μπροστά στο κατάστημα Κρεοπωλείο της Κικής Αναστασοπούλου, άναψαν μετά τις 11 και μόλις ήταν έτοιμα έπεσαν πάνω στις σχάρες τα κρεατικά που προορίζονταν δωρεάν για όποιον είχε όρεξη και φαγητό, διάθεση για να μπει στο πνεύμα της ημέρας και κέφι για να γιορτάσει ένα έθιμο στα πλαίσια της Αποκριάς.
Ρυθμιστής και ψήστης της "τσικνοκατάστασης" ο συνήθης ύποπτος Τάσος μαζί με την κυρά Δήμητρα να ετοιμάζουν τους μεζέδες και το κρασί.












Λίγο πιο πέρα ο Γιώργος Τζιφούλης με την παρέα του μπροστά στο καφενείο του να διασκεδάζουν και να πίνουν το κρασάκι τους. Η παρέα μεγάλη και εκλεκτή, και η διασκέδαση με το φαγοπότι στο ζενίθ.





Και ο ιδιοκτήτης του kafe Nouvelle  Νίκος Σδόγγος δεν πήγε πίσω.
Τσίκνισε κι αυτός μαζι με φίλους και πελάτες απολαμβάνοντας και το κρασάκι στόν υπέροχο κήπο.


Ο Νίκος Καραγιάννης με την Λίλια και αυτοί συνεπείς στο έθιμο της ημέρας...



ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και του χρόνου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής