Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Δημοτικό Σχολείο Ιτέας: Ενημέρωση από το Κέντρο Συμβουλευτικής & Επαγγ/κού Προσανατολισμού Καρδίτσας

Ενημέρωση από το Κέντρο Συμβουλευτικής & Επαγγ/κού Προσανατολισμού Καρδίτσας!

Το Δημοτικό σχολείο Ιτέας επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 η υπεύθυνη του Κέντρο Συμβουλευτικής & Επαγγελματικού Προσανατολισμού Καρδίτσας κ. Βασιλική Ζορμπά και ενημέρωσε τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης για θέματα που αφορούν στην ομαλή μετάβασή τους στο Γυμνάσιο.

Οι μαθητές/τριες άκουσαν με πολύ προσοχή τα όσα τους είπε και τους παρουσίασε η κ. Ζορμπά και ακολούθως διατύπωσαν τις ερωτήσεις και τις απορίες τους.
Ευχαριστούμε πολύ την κ. Ζορμπά για την ενημέρωση!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής