Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Κύριε Διευθυντά του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παλαμά...

Κύριε Διευθυντά του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παλαμά πρίν απο ένα χρόνο περίπου (είσασταν απλός δάσκαλος) σε κάποια εκδήλωση των παιδιών του Δημοτικού σας Σχολείου, μου απαγορεύσατε να βγάλω φωτογραφίες της εκδήλωσης για την σελίδα της "Ιτέα Καρδίτσας" με την δικαολογία οτι δεν πρέπει να ανεβάζουμε φωτογραφίες μικρών παιδιών στο Ιντερνετ.
Είσασταν μάλιστα και κατηγορηματικός...
Όλα καλά!!!

Φαίνεται όμως πως λειτουργείτε με δυο μέτρα και δυο σταθμά ή όπως σας βολεύει τελικά.
Μετά απο εκείνη τη μέρα παρακολουθώντας τις διάφορες εκδηλώσεις του Σχολείου σας σε διάφορα site φωτογραφίζεστε με τα παιδιά "φάτσα-κάρτα" και μάλιστα με πλατύ χαμόγελο ικανοποίησης.

Πείτε μου σας παρακαλώ τι ισχύει για σας τελικά γιατί μας έχετε μπερδέψει!!!

Ιδού και μερικές αναρτήσεις με τις φωτογραφίες σας...

ΕΔΩ  και  ΕΔΩ  και  ΕΔΩ  και  ΕΔΩ ......κλπ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής