Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας στην Παναγία Ελεούσα Ξυνιάδος Δομοκού

Χθες την Κυριακή 3 Απριλίου ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας αναχώρησε με 2 λεωφορεία για την απογευματινή τους εκδρομή που διοργάνωσε στην Παναγία Ελεούσα Ξυνιάδος Δομοκού.

Εκεί τούς περίμενε ο πάτερ Αθανάσιος και αφού προσκύνησαν έκαναν στη συνέχεια την αρτοκλασία τους, ήπιαν τον απογευματινό τους καφέ στο Αρχονταρίκι της Μονής, άκουσαν με ευλάβεια τα λόγια του Πατέρα, αναχώρησαν για την Ομβριακή και το Μοναστήρι Αγιος Αθανάσιος όπου η χαρά της Αδελφής Μακαρίας ήταν τόσο μεγάλη που χτύπησε τις καμπάνες για να τους καλωσορίσει.
Αφού προσκύνησαν και έψαλαν μαζί με την Αδελφή Μακαρία, στη συνέχεια απόλαυσαν το βραδυνό τους δείπνο στην ταβέρνα του Κανέλη μέχρι αργα το βράδυ που πήραν τον δρόμο της επιστροφής για την Ιτέα.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλες τις μέλη που συμμετείχαν και σ΄αυτή στην εκδρομή

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής