Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Ενημερωτική εκδήλωση Δήμου Παλαμά και ΑΝΚΑ για το Leader 2014-2020

Ο Δήμος Παλαμά σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Καρδίτσας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α (ΑΝ.ΚΑ Α.Ε.) διοργανώνει την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 και ώρα 20:00, εκδήλωση ενημέρωσης - διαβούλευσης στην πόλη του Παλαμά (Κέντρο Πολλαπλών Χρήσεων), στο πλαίσιο σχεδιασμού του νέου Τοπικού Προγράμματος LEADER (CLLD) της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας για την περίοδο 2014-2020.

Το σχέδιο Τοπικού Προγράμματος LEADER, με προτεινόμενη περιοχή εφαρμογής το σύνολο των Τοπικών Κοινοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας (εκτός του σχεδίου πόλης της Καρδίτσας), θα εκπονηθεί με τη διαδικασία της «εκ των κάτω προς τα άνω προσέγγισης» ως προϊόν διαβούλευσης με τους αντιπροσωπευτικούς φορείς της περιοχής αλλά και τον τοπικό πληθυσμό.

Στελέχη της Ομάδας Τοπικής Δράσης της ΑΝ.ΚΑ Α.Ε, θα παρουσιάσουν το περιεχόμενο και τις δυνατότητες του νέου προγράμματος LEADER (κατηγορίες έργων, δικαιούχοι, ύψος ενίσχυσης, επιλέξιμες δαπάνες, κ.λπ.), την προτεινόμενη περιοχή εφαρμογής και θα συντονίσουν τη διαδικασία διαβούλευσης, καταγραφής απόψεων, προτάσεων, ιδεών καθώς και του επενδυτικού ενδιαφέροντος από τους φορείς και τον τοπικό πληθυσμό του Δήμου Παλαμά, ώστε το νέο πρόγραμμα LEADER να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη τοπική αναπτυξιακή στρατηγική, η οποία θα εφαρμοστεί στο πλαίσιο του Μέτρου 19 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής