Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας χόρεψε στο 2ο Χορευτικό Αντάμωμα στην Ορεστιάδα

Στην όμορφη και φιλόξενη Ορεστιάδα βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 17/18/19 Ιουνίου ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ιτέας προσκεκλημένος από τον Χορευτικό Όμιλο Νεολαίας Νέας Ορεστιάδας "Οι Θράκες" για να συμμετάσχει στο 2ο Χορευτικό αντάμωμα.

Το χορευτικό τμήμα του συλλόγου καθοδηγούμενο από τη χοροδιδάσκαλο κ. Τζέλλα Σοφία παρουσίασε χορούς και τραγούδια από τον Καραγκούνικο γάμο όπου και απέσπασε το παρατεταμένο χειροκρότημα των Θρακιωτών καθώς γεύτηκε και από την κουλούρα του γάμου που μοίρασαν ο "γαμπρός και η νύφη" στους θεατές.

Η φιλοξενία ήταν άψογη καθ' όλη τη διάρκεια του τριημέρου καθώς περιείχε και ξενάγηση στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Ορεστιάδας από τους ανθρώπους του συλλόγου και τους υπεύθυνους του μουσείου, όπου τα μέλη ενημερώθηκαν για την Ιστορία του τόπου και ιδιαίτερα της Νέας Ορεστιάδας.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τα μέλη του συλλόγου μας επισκέφθηκαν και άλλες πόλεις όπως την Καβάλα και την Αλεξανδρούπολη.

Το Δ.Σ του Ε.Μ.Σ.Ιτέας ευχαριστεί θερμά τον σύλλογο της Ορεστιάδας και την πρόεδρο κ. Ζήνα Ζάχαρη για την πρόσκληση και τη φιλοξενία και εύχεται καλή συνέχεια στο έργο τους.










































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής