Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Ο Δήμος Παλαμά κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για ένα εξάμηνο

Στην κήρυξη του Δήμου Παλαμά σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης προχώρησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός και έπειτα από σχετική εξουσιοδότηση που του παραχωρήθηκε από τον Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.

Η κήρυξη αφορά και τις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Παλαμά (Παλαμά, Σελλάνων και Φύλλου) και θα διαρκέσει έως και τις 28 Νοεμβρίου 2016 για την διαχείριση των συνεπειών από τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις & καταιγίδες) στις 20-21 &22 Μαΐου 2016.

Να σημειώσουμε ότι είχε προηγηθεί επιστολή του Δημάρχου Παλαμά Γ. Σακελλαρίου προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας που ζητούσε λόγω των εκτεταμένων ζημιών να κηρυχθεί ο Δήμος στο σύνολό του σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Να σημειώσουμε επίσης ότι αντίστοιχη απόφαση έλαβε ο Περιφερειάρχης για τους Δήμους Φαρσάλων (Δ.Ε. Φαρσάλων, Ναρθακίου, Πολυδάμαντα και Ενιππέα), Ζαγοράς - Μουρεσίου (Δ.Ε. Ζαγοράς - Μουρεσίου), Αλμυρού (Δ.Ε. Αλμυρού, Ανάβρας, Σούρπης και Πτελεού), Ρήγα Φεραίου (Δ.Ε. Φερών - Κεραμιδίου και Κάρλας) και Φαρκαδόνας (Δ.Ε. Φαρκαδόνας - Οιχαλίας και Πελλιναίων) έως το ίδιο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής