Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Την "Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος" γιόρτασε ο Σύλλογος Γυναικών Παλαμά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Παλαμά το απόγευμα της Κυριακής 5/6, αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και με σκοπό την ευαισθητοποίηση όλων στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η κεντρική πλατεία της πόλης γέμισε με χαρούμενες φωνές παιδιών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και ήρθαν να στολίσουν με τις ζωγραφιές τους το «Λουλουδόσπιτο».
Έστειλαν μ αυτό τον τρόπο το δικό τους μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος και την αγάπη τους για τη φύση.

Ένα μήνυμα ζωγραφισμένο με χρώματα του ήλιου, της θάλασσας, των δασών βγαλμένο από αθώες μικρές ψυχές, που εμείς οι μεγαλύτεροι έχουμε χρέος απέναντί τους να διαφυλάξουμε και να μην αφήσουμε να ξεθωριάσουν τα χρώματα της φαντασίας τους για τον κόσμο.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλά μέλη του Συλλόγου καθώς και η Δημοτική Αρχή της πόλης με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Σακελλαρίου που χαιρέτησε την εκδήλωση καλώντας τον καθένα να συμμετέχει στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ο Σύλλογος Γυναικών Παλαμά, ως επιβράβευση αυτής της προσπάθειας και της συμμετοχής,  χάρισε σε όλα τα παιδιά λουλούδια για τον κήπο τους.
Τα λουλούδια ήταν προσφορά του Συλλόγου και του φυτωρίου του κ. Παπαγεωργίου Δημήτρη τον οποίο το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής