Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας πήγε Καλάβρυτα

Πραγματοποιήθηκε, η διήμερη ψυχαγωγική-προσκυνηματική εκδρομή στα Καλάβρυτα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας.

Τα μέλη του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν, την Μεταμόρφωση του Σωτήρος στη Ναύπακτο και την παραλία Γρίποβο, τον Αγιο Ανδρέα στήν Πάτρα, την Παναγία Τρυπητή στο Αίγιο, το Μέγα Σπήλαιο, Αγία Λαύρα και Μνημείο Πεσόντων στα Καλάβρυτα.

Την δεύτερη ημέρα περνώντας με τον οδοντωτό μέσα από το εκπληκτικής ομορφιάς φαράγγι του Βουραϊκού για το Διακοφτό.
Στη συνέχεια έκαναν στάση για καφεδάκι στον Ισθμό κι από κει για την Ιτέα με μια ακόμη στάση στην Λαμία.

Ο Πρόεδρος Τζένη Μακρή και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστούν όλα τα μέλη, για την συμμετοχή τους και αισθάνονται ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την επιτυχία της εκδρομής.
Ευχαριστούν επίσης και το τουριστικό γραφείο "Αλέξανδρος Tours" για την άψογη εξυπηρέτηση και υπομονή.











































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής