Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Ερώτηση προς τον Δήμαρχο Παλαμά

Οι άκαιρες και συνεχείς βροχοπτώσεις του Μαΐου προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές στο αγρόκτημα του διευρυμένου Δήμου Παλαμά σε εαρινές αλλά και σε χειμερινές καλλιέργειες.

Πολλοί αγρότες αναγκάσθηκαν να μπουν σε διαδικασία επανασποράς με αποτέλεσμα την αύξηση του κόστους παραγωγής, αλλά και σε περιοχές που δεν έγινε επανασπορά οι φυτείες παραμένουν προβληματικές.

Στον διευρυμένο Δήμο Παλαμά οι ζημιές ήταν σημαντικές γι΄αυτό προτείναμε σαν "Λαϊκή Συσπείρωση":
α)  Την μείωση των τελών στο ΤΟΕΒ κατά 50%.
β)  Την μείωση των μισθωμάτων των Δημοτικών αγρών.
Παρά την δέσμευση του Δημάρχου για συζήτηση και απόφαση στο επόμενο Δ.Σ. (υπάρχουν τα πρακτικά) ακόμα το θέμα δεν ήρθε σε συζήτηση.

Πότε σκοπεύετε κύριε Δήμαρχε να φέρετε το θέμα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο;

Για την "Λαϊκή Συσπείρωση" Παλαμά
ΑΡΗΣ ΠΟΛΥΓΕΝΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΤΡΑΚΟΣ

απο την εφημερίδα "Νέος Αγών"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής