Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Συγχαρητήριο Μήνυμα στους επιτυχόντες απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιτέας ...!!!

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Ε.Μ.Σ.Ιτέας θέλω να πω πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της 3ης τάξης των Λυκειακών Τάξεων Ιτέας.
Με κόπους και θυσίες πέτυχαν τον πρώτο στόχο της ζωής τους.
Να έχουν καλή φοιτητική ζωή και να συνεχίσουν με όρεξη, υπομονή και κουράγιο να πετύχουν τον επόμενο στόχο τους.
Συγχαρητήρια επίσης και στους γονείς τους που ήταν συνεχώς δίπλα τους σε αυτή την πρώτη και δύσκολη προσπάθεια της ζωής τους. Θεωρώ ότι ένα μερίδιο σ αυτή την επιτυχία  έχουν και οι καθηγητές κι οι φροντιστές τους. Δουλεύοντας όλοι μαζί, μα περισσότερο απ όλους τα παιδιά, κατάφεραν μέσα σε αυτό το "περίεργο" και εξαντλητικό για τους μαθητές σύστημα παιδείας να πιάσουν το πρώτο τους όνειρο, την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Ελπίζω και εύχομαι να συνεχίσουν να αγωνίζονται με τον ίδιο ζήλο και για την υπόλοιπη ζωή τους.
Καλή σταδιοδρομία.

Για το Δ.Σ
Ο πρόεδρος
Αχιλλέας Μπαλαντίνας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής