Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Αγαπητοί συγχωριανοί...

Αγαπητοί συγχωριανοί
Κατά καιρούς το blog του χωριού μας "Ιτέα Καρδίτσας" (και ιδιαίτερα ο διαχειριστής του κ. Σαμαράς) φιλοξένησε άρθρα του (εδώ κι εδώ) τα οποία αναφέρονται στο κλείσιμο αλλά και στη ανησυχία για τη διανομή της αλληλογραφίας, κι όχι μόνο, των κατοίκων του χωριού μας.
Δεν είδαμε ούτε ένα σχόλιο είτε θετικό είτε αρνητικό σε σχέση με το θέμα.

Αυτό σημαίνει ότι δεν μας ενδιαφέρει;;
Αντίθετα στα πηγαδάκια των καφενείων παρατηρούμε ότι όλοι θέλουν να γίνει κάτι θετικό προς αυτή την κατεύθυνση διότι κανένας μας δεν θέλει οι λογαριασμοί ή η αλληλογραφία του να είναι εκτεθειμένα στο τραπέζι ενός καφενείου και κανένας να μην είναι υπεύθυνος για τη φθορά ή ακόμα ακόμα για την απώλεια του.

Ως Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας προτείνουμε ανοιχτό διάλογο με εμπλεκόμενους όλους τους φορείς του τόπου (επικεφαλείς Δ. Ενότητας Φύλλου, πρόεδρο Τ.Κ Ιτέας, Διοικητικά συμβούλια Συλλόγων Γονέων των σχολείων, Διευθύνσεις των σχολείων και καθηγητών που εδρεύουν στην Ιτέα, Συλλόγου Γυναικών, Α.Σ. Ενιππέα, Ε.Μ.Σ.Ιτέας, ιδιοκτήτες φροντιστηρίων, επαγγελματιών κλπ) προσκαλώντας τη διεύθυνση του Ταχυδρομείου Παλαμά στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού καταστήματος Ιτέας (όποια μέρα και ώρα επιθυμεί) για την επίλυση του προβλήματος που ούτως ή άλλως το δημιούργησε η ίδια η Διεύθυνση των ΕΛ.ΤΑ.

Με εκτίμηση
για το Δ.Σ. του Ε.Μ.Σ.Ιτέας

       Ο πρόεδρος
Αχιλλέας Μπαλαντίνας



5 σχόλια:

ΣΠΥΡΟΣ Κ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Εμείς οι Κουτσιαριώτες κάνουμε ένα μεγάλο έγκλημα στο ίδιο μας το χωριό, που υποτίθεται ότι αγαπάμε και τιμάμε.
Ένα έγκλημα που θα το πληρώνουμε για πολλά χρόνια.
Είναι ότι με τη δική μας χειρ φέραμε τα «πράγματα» ως έχουν.
Πρέπει να αλλάξουμε.

Dj είπε...

Θα γινουμε ο δευτερος αι δημητρης σε κανα δυο χρονια

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ είπε...

Ευχής έργο να πραγματοποιηθή ο ανοιχτός διάλογος και βεβαίος με τήν παρουσία όλων των εμπλεκόμενων.Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα ήθελα να ακουστεί μία(στημένει)πρόταση όπως π.χ για ατομικές θυρίδες Οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Φύλλου μπορούν να εξυπηρετηθούν ΜΟΝΟ με οργανωμένο Ταχυδρομικό Γραφείο

ΣΠΥΡΟΣ Κ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Δεν θέλει ανάπαυλα ο αγώνας της καθαίρεσής τους από τον λίκνο της αλαζονείας και ναρκισσιστικής αυταρέσκειας στο οποίο έχουν φωλιάσει. Αγώνας μέχρις εσχάτων σε όλα τα μετερίζια.
Οι μάγοι μας τέλειωσαν, επιστροφή στο ρεαλισμό.

ΖΩΗ ΜΑΚΡΗ είπε...

Άντε να δούμε!!! εκείνα τα προσωπικά δεδομένα πάνε περίπατο στο τραπέζι του καφενείου

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής