Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Η Αναγέννηση Καρδίτσας θα τιμήση Βάϊο Καραγιάννη και Σπύρο Θώδη

Η Αναγέννηση θα τιμήσει δύο Καρδιτσιώτικες φυσιογνωμίες που φόρεσαν τη φανέλα και των δύο ομάδων και που άφησαν τη δική τους σφραγίδα σε διαφορετικές εποχές με τα «Καναρίνια» και τον «Δικέφαλο» Αετό.
Ειδικότερα, στο ματς κυπέλλου η Αναγέννηση ανακοίνωσε ότι θα τιμήσει τον συγχωριανό μας παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Βάιο Καραγιάννη και τον είσης παλαίμαχο Σπύρο Θώδη, οι οποίοι φόρεσαν τόσο τη φανέλα της ΑΣΑ, όσο και αυτή της ΑΕΚ σε ένδοξες στιγμές και που συνεχίζουν με τη μετριοφροσύνη τους και την αγάπη τους και την προσφορά τους για την ομάδα να αποτελούν ζωντανό κεφάλαιο της ιστορίας του Καρδιτσιώτικου Συλλόγου.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης:
«Μια ιδιαίτερη στιγμή θα λάβει χώρα στο μεγάλο παιχνίδι της Αναγέννησης με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας που είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Τρίτη στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας…
Η Αναγέννηση κατα την πάγια συνήθειά της να τιμά και ν’ αναγνωρίζει τα πρόσωπα που την υπηρέτησαν και σημάδεψαν την ιστορία της θα βραβεύσει και θα τιμήσει δύο σημαντικούς ανθρώπους της μεγάλης της οικογένειας…
Ο λόγος για τον θρυλικό και αξεπέραστο Σπύρο Θώδη και τον σπουδαίο Βάϊο Καραγιάννη.
Δύο άνθρωποι που σημάδεψαν δύο εποχές, υπηρέτησαν την ομάδα μας και το σημαντικότερο δεν σταμάτησαν ποτέ να της προσφέρουν την θετική τους ενέργεια δίχως προαπαιτούμενα και ανιδιοτέλεια και μόνον με διακριτικότητα και αγάπη».

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής