Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Επιστολή στον ΕΛΓΑ για παράνομη συλλογή "μαρτύρων" απο τον Δήμαρχο Παλαμά

ΘΕΜΑ: «Παράνομη συλλογή μαρτύρων»

Σας γνωρίζουμε ότι ενώ έχει ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό η συλλογή βαμβακιού και οι παραγωγοί έχουν αφήσει τους προβλεπόμενους "μάρτυρες" προκειμένου να γίνει η εκτίμηση των καλλιεργειών τους από τις Βροχοπτώσεις- Πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, έχει παρατηρηθεί σε σημαντικό βαθμό η παράνομη συλλογή τους από Ρομά.
Μάλιστα σας αναφέρουμε, ότι σημειώθηκαν έντονα φαινόμενα διαπληκτισμών ανάμεσα σε παραγωγούς και σε Ρομά, προκειμένου να αποφευχθεί η συλλογή των μαρτύρων, αλλά και πάλι αυτό δεν κατέστη δυνατό.
         
Όπως αντιλαμβάνεστε, θα ήταν κατάφωρη αδικία οι παραγωγοί μας, να χάσουν την αποζημίωση από τον Οργανισμό σας, εξαιτίας αυτού του γεγονότος, οπότε σας παρακαλούμε να επισπεύσετε τις διαδικασίες εκτίμησης και να ανταποκριθείτε άμεσα  στο κάλεσμά μας,  προκειμένου να μπορέσετε να έχετε την αρμόζουσα εικόνα και να αποδώσετε στους πληγέντες  τα σωστά εκτιμητικά πορίσματα.
         
Τέλος πιστεύουμε ότι θα πρέπει να δοθεί άμεσα λύση στα προβλήματα των εργαζομένων, έτσι ώστε να μπορέσετε με όλο το εργατικό δυναμικό σας  να αντεπεξέλθετε στο τεράστιο εκτιμητικό έργο που έχετε και που έχει ήδη καθυστερήσει σημαντικά, προς όφελος όλων μας.

 Ο Δήμαρχος Παλαμά
Γιώργος Σακελλαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής