Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται ότι στο Δήμο μας ψηφίστηκε και ανακοινώθηκε ο υπ΄αριθμ. 140/2016 κανονισμός καθαριότητας και οφείλουμε όλοι οι δημότες την τήρηση των κανόνων του.
Συγκεκριμένα απαγορεύεται αυστηρώς:
•  Η τοποθέτηση με σακούλες σκουπιδιών έξωθεν του κάδου όταν αυτός είναι γεμάτος.
•  Η ρίψη οικοδομικών υλικών, μπαζών, κλαδιών, υπολειμμάτων χόρτων καθώς και στάχτης εντός κάδων σκουπιδιών.
Ειδικότερα η ρίψη κλαδιών και χόρτων επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε συγκεκριμένες θέσεις και αφού προηγηθεί ενημέρωση στον Δήμο μας στο τηλ. 2444350112.
•  Υπεύθυνοι καταστημάτων που παράγουν πολλά απορρίμματα ανακύκλωσης (χαρτόκουτα), υποχρεούνται να • προμηθευτούν συμπιεστές χαρτιών.

Απαγορεύεται να ρίχνονται χαρτοκιβώτια σε κάδους ανακύκλωσης ολόκληρα χωρίς να προηγηθεί η ελαχιστοποίηση του όγκου τους (σπάσιμο αυτών).

Παρακαλούμε για την συμμόρφωση των δημοτών με τον κανονισμό προς αποφυγή επιβολής προστίμων. Για να πετύχουμε στη προσπάθεια που καταβάλουμε, ώστε να διατηρήσουμε την πόλη μας όμορφη και καθαρή, απαραίτητη είναι η γόνιμη συνεργασία και ανταπόκριση σας.

 Φωτεινή Καραϊσκου
Αντιδήμαρχος Παλαμά

1 σχόλιο:

ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ είπε...

Πολύ ωραίο το άρθρο....... για ποιους κάδους όμως μιλάτε??????? Για μερικούς σιδερένιους μήπως πού υπάρχουν????? Αυτοί μήπως πρέπει να αλλαχτούν??????? Επειδή δεύτερη φορά υπάλληλος του απορριμματοφόρου κόβει το δάχτυλο του......

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής