Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Να κατατεθεί δημόσια το σχέδιο για τη λειτουργία του Μουσείου Ιτέας

(Με αφορμή την παραίτηση του προέδρου ΔΟΠΟΠΑ Παλαμά Αρη Τσίρα)
Περιμένουμε ακόμα τις ολοκληρωμένες προτάσεις του ΔΟΠΑΠΑ Παλαμά για τη λειτουργία του Αγροτικού Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας.
Από τότε που ήταν επικεφαλής η κ. Φ. ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ έχουμε λάβει δημόσια την υπόσχεση και τη διαβεβαίωση οτι υπάρχει αναπτυξιακό σχέδιο και πως θα κατατεθεί άμεσα.

Και επειδή η Διοίκηση και η ευθύνη της δεν εξαντλείται στα επιμέρους πρόσωπα, θεωρούμε πως οι δεσμεύσεις εξακολουθούν να ισχύουν στο πλαίσιο της συνέχειας της λειτουργίας της.
Εξάλλου, οι κατά καιρούς δημόσιες παρεμβάσεις για το θέμα της λειτουργίας του Αγροτικού Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας (το οποίο εξακολουθεί να παραμένει κλειστό), θεωρούμε πως έγιναν υπό την καθοδήγηση και πολιτική κάλυψη του σημερινού Δημάρχου κ. Γ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ, όπου και ο ίδιος σε δημόσιες ομιλίες-παρεμβάσεις του αναφέρθηκε στο θέμα της λειτουργίας του και για σχέδιο αξιοποίησης που μελετάται εμπεριστατωμένα και υπάρχει.
Μετά από όλα τα παραπάνω, μπορούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα πως η σημερινή Δημοτική Αρχή προβληματίσθηκε ιδιαίτερα και ασχολήθηκε με ζήλο.

Και επειδή και το ενδιαφέρον το δικό μας, για τη λειτουργία του Μουσείου, παραμένει αμείωτο, παρακαλούμε να κατατεθεί δημόσια το σχέδιο της Δημοτικής Αρχής για τη λειτουργία και αξιοποίησή του Αγροτικού Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας.

Σπύρος Κ. Σπυρόπουλος

1 σχόλιο:

Κ.Ν είπε...

Ποιό σχέδιο; Δεν υπάρχει σχέδιο κανένα. Είναι όλα σε πλήρη λήθαργο σε ότι αφορά το μουσείο.Γελάει ο κόσμος...

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής