Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Το παιδικό βιβλίο της Μαρίας Καλύβα παρουσίασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας

Στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Ε.Μ.Σ.Ιτέας, πραγματοποιήθηκε προχθές το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου με τίτλο "Ένα ξεχωριστό πλάσμα" της Μαρίας Καλύβα.

Τα παιδιά μαζεύτηκαν από νωρίς περιμένοντας πως και πως το κουκλοθέατρο αλλά και τα παιχνίδια που θα ακολουθούσαν. Η ιστορία του παραμυθιού τους συνεπήρε καθώς συμμετείχαν κι αυτά στο παραμύθι με την παρότρυνση της συγγραφέως και αφηγήτριας κ. Μαρίας Καλύβα.

Το Δ.Σ του Ε.Μ.Σ.Ιτέας ευχαριστεί θερμά την κ. Μαρία Καλύβα που έδωσε στα παιδιά του χωριού μας τη δυνατότητα να περάσουν ένα ευχάριστο και δημιουργικό απόγευμα.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο της.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής