Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας εκδρομή στο παρελθόν...

Δύσκολες εποχές απέραντης μαυρίλας, κι όσο περισσότερο αναπολούμε τα παλιά τόσο πιο ενέργεια μαζεύουμε, νοιώθουμε νεότεροι, και παίρνουμε ένα παράξενο θάρρος, που για τον καθένα έχει τη δική του σημασία.

Κι έτσι έγινε κι ετούτη την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, και φρόντισε γι’ αυτό φυσικά ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος, που με μια μονοήμερη εκδρομή, μας ξαναμάζεψε για να ξεφύγουμε για λίγο από τη γκρίζα καθημερινότητα.

Και δεν ήταν μόνο η καλή Χειμωνιάτικη μέρα, ήταν και η Ζέτα Μακρή, η συγχωριανή μας ξεναγός και φίλη με την υπέροχη όπως πάντα ξενάγησή της στο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Αθηνών. 
Εκεί μόλις φτάσαμε μας περίμενε και μια μεγάλη έκπληξη όταν αντικρίσαμε συγχωριανούς μας που μένουν στην Αθήνα να βρίσκονται έξω από το Μουσείο και να μας καλοδέχονται με αγάπη.
Και όλοι μαζί αντάμα μετά ξεχυθήκαμε στα όμορφα στενά της Αθήνας για να απολαύσουμε την Κυριακάτικη βόλτα και το καφεδάκι στα γεμάτα από κόσμο μαγαζιά της.

Εκείνο όμως που σε έκανε να νιώθεις όμορφα, ήταν η συναδέλφωση των χωριανών, και η ήρεμη κι ετούτη τη φορά κι απροβλημάτιστη συνάντηση, που είχε κι έναν ωραίο σκοπό, να γνωρίσουμε την ιστορία μας και να δούμε από κοντά τούς υπέροχους "θησαυρούς" μας.

Αυτά είναι που καλλιέργησαν τα χωράφια της ψυχής μας, για όλους εμάς που βρεθήκαμε εκεί.

> >



































2 σχόλια:

ΜΑΡΙΑ ΑΛ. ΜΑΚΡΗ είπε...

Παντα να περνατε ομορφα !!!!Καλες Γιορτες σε ολους!!!!

ΗΛΙΑΣ ΜΑΚΡΗΣ είπε...

Έχουμε φωτογράφο επαγγελματία μπράβω Παύλο συγχαρητήρια και στον σύλλογο περάσαμε ωραία...

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής