Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Εκλέγει νέο προεδρείο το Δ.Σ. Παλαμά την Κυριακή 5 Μαρτίου

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 5 Μαρτίου και ώρα 11:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί για να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852 / 2010 εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου (Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο και Γραμματέα) και των μελών (Τακτικών και Αναπληρωματικών) της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής