Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Μία υπέροχη θεατρική παράσταση από τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Ιτέας και του Φύλλου

Μία υπέροχη, απ΄όλες τις πλευρές, θεατρική παράσταση είχανε τη χαρά να απολαύσουν τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Ιτέας και του Φύλλου σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων κηδεμόνων στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

Το θέατρο "΄Όψεις" ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας να μας παρουσιάσει το έργο του με τίτλο "Ο Πινόκιο", στο σχολείο μας!
Πλούσια σκηνικά, όμορφα κουστούμια, επαγγελματικές ερμηνείες από το θέατρο "Όψεις" που συνεχίζει εδώ και χρόνια να προσφέρει στον πολιτισμό του τόπου μας με μία ευρύτατη γκάμα θεατρικών έργων και όχι μόνο.

Η παράσταση ενθουσίασε μαθητές και δασκάλους!
Να δώσουμε τα Θερμά μας Συγχαρητήρια και τις Ευχαριστίες μας στους συντελεστές και ηθοποιούς του θεάτρου "΄Όψεις" και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας με μία νέα παιδική θεατρική παράσταση!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής