Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Ενημερωτική εκδήλωση για παρουσίαση ποικιλιών βαμβακιού στην Ιτέα

Μια σημαντική ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση ποικιλιών βαμβακιού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 23 Μαρτίου στην ταβέρνα "Χαγιάτι" του Θέμη Παπακυρίτση στην Ιτέα.

Η παρουσίαση έγινε απο την εταιρία "DELTAPINE" ΣΠΥΡΟΥ ΑΝΔΡΙΩΤΗ και απο τους Γεωπόνους της εταιρίας Βαγγέλη Κωστάμη και Γιάννη Ραμιώτη σε συνεργασία με τον Γεωπόνο Χρήστο Λύτρα καθώς και παρουσίαση των πειραματικών ποικιλιών που ήταν στον παραγωγό Βασίλειο Λύτρα στον κόμβο Ιτέας - Φύλλου

Στην συνέχεια προσφέρθηκε γεύμα σε όλους τους θαμώνες και η συζήτηση συνεχίστηκε για όλα τα θέματα που αφορούν το βαμβάκι.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής