Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Σήμερα Σάββατο 20 Μαΐου θα γίνει η εκδήλωση στο Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο Ιτέας

Σήμερα Σάββατο 20 Μαΐου στο Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο Ιτέας θα γίνει η εκδήλωση του Δήμου Παλαμά με αφορμή την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ. 

Συγκεκριμένα το Μουσείο θα είναι ανοικτό, για επισκέψεις σε σχολεία, συλλόγους ή ομάδες ατόμων από σήμερα το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.
Στις 20.00μμ στον χώρο του Μουσείου θα γίνει μία σύντομη παρουσίαση της ιστορίας του.
Στη συνέχεια η μπάντα του Δήμου θα αποδώσει τραγούδια Ελλήνων συνθετών.

Η εκδήλωση θα κλείσει με την κεντρική συναυλία έντεχνου – λαϊκού τραγουδιού με τούς μουσικούς:
Βέτα Καριώτου - τραγούδι, Αρη Φαλιάγκα - τραγούδι, Παύλο Σαμαρά - κιθάρα, Ναπολέων Μουλιάκο - μπουζούκι, Γιώργο Πρασσά - πιάνο, Κώστα Κοκκινόπουλο - κρουστά

Δήμος Παλαμά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής