Σάββατο 13 Μαΐου 2017

"Κινητό Πλανητάριο" στο Δημοτικό Σχολείο Ιτέας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ιτέας σας ενημερώνει ότι την Τρίτη 16 Μαΐου 2017 στο Δημοτικό Σχολείο μας θα βρίσκεται το "Κινητό Πλανητάριο" 

"Κινητό Πλανητάριο" 
Το σύστημα προβολής, πληροί τις πιο προηγμένες προδιαγραφές σε Full HD και ήχο Dolby Surround.
Στον θολωτό προσομοιωτή του ουρανού, οι μικροί µας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν µία ή περισσότερες εκπαιδευτικές προβολές, ανάλογα µε την ηλικία τους, την περιέργεια, τις ιδιαίτερες κλίσεις και τα ενδιαφέροντά τους.
Η έλξη που ασκεί στα παιδιά μια νέα, διαδραστική εμπειρία που συνδυάζει την ψυχαγωγία και τη γνώση δεν περιγράφεται εύκολα. Η απομνημόνευση και η απορρόφηση των πληροφοριών γίνεται τόσο φυσικά και ασυναίσθητα, σαν παιχνίδι. Το κινητό ψηφιακό πλανητάριο δίνει έμφαση στις εντυπωσιακές επιστημονικές πληροφορίες που άλλαξαν το ρου της ανθρώπινης σκέψης, µε αποτέλεσμα την εύκολη λήψη της πληροφορίας και την πλήρη κατανόηση του θεάματος, που παύει να είναι εκπαιδευτικό αντικείμενο, αλλά ενθαρρύνει την περιέργεια και το επιστημονικό ενδιαφέρον των μαθητών.

Το "Κινητό Πλανητάριο" είναι για όλους, μπορούν ευχάριστα να το παρακολουθήσουν και μεγαλύτερες ηλικίες
Η τιμή εισιτηρίου θα είναι ενδεικτική στα 3 ευρώ το άτομο.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις παρακάτω επιχειρήσεις - χορηγούς της αφίσας, καθώς και όλους όσους βοήθησαν και στήριξαν την προσπάθειά μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής