Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Άνοιξε και φέτος το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Παλαμά για τούς μικρούς "οδηγούς"

Την τήρηση της σήμανσης και το σεβασμό στους κανόνες οδικής κυκλοφορίας μαθαίνουν οι αυριανοί οδηγοί, δηλαδή οι σημερινοί μαθητές των δημοτικών σχολείων της περιοχής μας, στις εγκαταστάσεις του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Παλαμά.

Στα πλαίσια αυτά ο Δήμος Παλαμά και η πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ του Δήμου κα Ράνια Φούντα δίνουν την ευκαιρία στους μικρούς μαθητές της περιοχής μας να μάθουν να αντιμετωπίζουν την οδήγηση και την κυκλοφορία με υπευθυνότητα, μέσα από το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής που δημιουργήθηκε και λειτουργεί και φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Μέσα σ’ έναν υπέροχο και ιδιαίτερα καλαίσθητο χώρο τα παιδιά θα εκπαιδευτούν, θα παίξουν και βέβαια θα λειτουργήσουν ως υπεύθυνοι οδηγοί και πολίτες.
Οι μικροί μας φίλοι άλλωστε μπορούν ακόμη και να διδάξουν "οδικό ήθος" τους γονείς και τους φίλους τους.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής