Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Στο τιμόνι του Μικρασιατικού Συλλόγου Βουναίνων για άλλη μια τριετία ο Ηλίας Αθαναηλίδης

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της γενικής συνέλευσης του απολογισμού πεπραγμένων και του οικονομικού απολογισμού στον Μικρασιατικό Σύλλογο Βουναίνων "Η καθ΄ημάς Ανατολή" 
Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης εξελέγη ο Αναστάσιος Χατζηλιάδης του Δαμιανού.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κος Ηλίας Αθαναηλίδης αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο σύλλογος με τις δίκες του δυνάμεις αλλά και σ΄αυτές που έλαβε μέρος ως συνδιοργανωτής.
Εξήρε δε την συμμέτοχη των εθελοντών στις δράσεις του συλλόγου και ειδικά στην μεγάλη των Καππαδόκων γιορτή την 18η Πανελλήνια Σύναξη Καππαδόκων "Γαβούστιμα 2016" την οποία ο ΜΣΒ διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία.

Στη συνέχεια τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης αφού ενέκριναν τον απολογισμό εξέλεξαν εφορευτική επιτροπή τους Μερτζανίδη Κωνσταντίνο του Μιχαήλ και Χατζησαββίδη Γεώργιο του Κώστα και ξεκίνησαν τη διαδικασία των εκλογών η οποία και ολοκληρώθηκε το απόγευμα.

Κατόπιν οι εκλεγέντες ήρθαν σε σύσκεψη και ψήφισαν για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Από την ψηφοφορία προέκυψαν τα εξής αποτελέσματα:
Πρόεδρος εξελέγη ο Ηλίας Αθαναηλίδης του Δημητρίου
Αντιπρόεδρος και Γραμματέας εξελέγη ο Ηλίας Παλαιοχωρλίδης του Συμεών
Ταμίας εξελέγη η Αγλαΐα Αγγλοπούλου του Γεωργίου
Και μέλη η Σοφία Χατζηλιάδου του Ιωσήφ, η  Μαρία Χαρακοπουλου του Παντελή, ο Νικόλαος Καριπίδης του Αλεξάνδρου και ο Κωνσταντίνος Δερβενιώτης του Θεμιστοκλή

Για την ελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι:
Αλεξάνδρα Χαρακοπουλου του Γεωργίου
Ιωάννα Τσακμακίδου του Βασιλείου

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος αφού ευχαρίστησε τη Γενική Συνέλευση και το νέο Δ.Σ για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους εξέφρασε την πεποίθηση του πως και την επόμενη τριετία ο σύλλογος έχει την θέληση και τη δύναμη να συνεχίσει να αναπαράγει να διασώζει και να διαδίδει τον πολιτισμό της "Καθ ημάς  Ανατολής"
Καλωσόρισε τα δυο νέα μέλη του Δ.Σ και ευχαρίστησε τα δυο απερχόμενα μελή την Κέλλυ Παλαμίδα του Νικόλαου και τον Δημήτρη Χατζηλιάδη του Γεωργίου για την πολύτιμη μέχρι τώρα προσφορά τους στο σύλλογο.
Ευχήθηκε δε σε όλους καλή και γόνιμη θητεία

Η "Ιτέα Καρδίτσας" εύχεται στον επανεκλεγέντα πρόεδρο συγχαρητήρια και καλή δύναμη!!!




1 σχόλιο:

Αχιλλέας Μπαλαντίνας είπε...

Συγχαρητήρια Ηλία, καλή δύναμη σου εύχομαι και καλή επιτυχία!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής