Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Επιτέλους αλλάζει όψη η Ιτέα...

Χθές το πρωί διασχίζοντας την Ιτέα περιμετρικά έγινα μάρτυρας της επέμβασης των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου που απελευθέρωναν τους δρόμους και απομάκρυναν τα ογκώδη χόρτα που υπήρχαν εκεί με την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Μάκη Κοντοβάϊου.

Και αν κάνω αυτήν την αναφορά με αυτήν εδώ την ανάρτηση δεν είναι για να αποδώσω εύσημα σε υπευθύνους και εργαζομένους, αλλά για να τονίσω πως και τα αυτονόητα μερικές φορές καλό είναι να επισημαίνονται.

Εδώ και λίγες ημέρες στο χωριό μας συνεχίζονται ανελλιπώς οι εργασίες καθαρισμού, καλλωπισμού και εξωραϊσμού από τα συνεργεία καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου Παλαμά μετά και την πρόσληψη των συμβασιούχων από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας.
Καθημερινά σχεδόν οι εργαζόμενοι, από τον τομέα της καθαριότητας, επισκέπτονται το χωριό μας κατόπιν συνεννοήσεως και πραγματοποιούν εργασίες καθαριότητας, αποψίλωσης βλάστησης και καλλωπισμού.
Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί εμφανείς παρεμβάσεις σε αρκετά σημεία (κεντρικές οδούς, παρτέρια, νησίδες, πλατείες, περιμετρικά των κοινοχρήστων χώρων κλπ) προκειμένου να βελτιώσουν την εικόνα που παρουσιάζει στους πολίτες και επισκέπτες η Ιτέα.

Η "Ιτέα Καρδίτσας" θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για το κοινό καλό.
Και φυσικά τέτοιες προσπάθειες θα πρέπει να επιβραβεύονται...








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής