Τρίτη 16 Μαΐου 2017

O Δήμος Παλαμά διοργανώνει μουσική βραδιά στον χώρο του Αγροτικού Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας

Το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων, στην προσπάθειά του να αναδείξει τον ρόλο των μουσείων στη σύγχρονη κοινωνία, καθιέρωσε από το 1977 τη 18η Μαΐου ως Διεθνή Ημέρα Μουσείων (International Museum Day).
Το μήνυμα της επετείου είναι να γίνουν τα μουσεία φορείς πολιτισμικών ανταλλαγών με σκοπό την ενίσχυση της μόρφωσης, την προώθηση της αμοιβαίας κατανόησης, την ειρήνη και τη συνεργασία μεταξύ των λαών.

O Δήμος Παλαμά, όπως έχει καθιερώσει πλέον για τρίτη συνεχή χρονιά, την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 διοργανώνει εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον πανέμορφο αύλειο χώρο του Αγροτικού-Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας.

Συγκεκριμένα το Μουσείο θα είναι ανοικτό, για επισκέψεις σε σχολεία, συλλόγους ή ομάδες ατόμων από το πρωί της Πέμπτης 18 Μαΐου μέχρι αργά το βράδυ.
Στις 20.30" στον χώρο του Μουσείου και κάτω από τα αστέρια θα γίνει μία σύντομη παρουσίαση της ιστορίας του.
Στη συνέχεια η μπάντα του Δήμου θα αποδώσει τραγούδια Ελλήνων συνθετών.

Η εκδήλωση θα κλείσει με την κεντρική συναυλία έντεχνου – λαϊκού τραγουδιού με τούς μουσικούς:
Βέτα Καριώτου - τραγούδι, Αρη Φαλιάγκα - τραγούδι, Παύλο Σαμαρά - κιθάρα, Ναπολέων Μουλιάκο - μπουζούκι, Γιώργο Πρασσά - πιάνο, Κώστα Κοκκινόπουλο - κρουστά


Η εκδήλωση θα γίνει για πρώτη φορά φέτος και με την βοήθεια του νεοσύστατου Συλλόγου Φίλων Αγροτικού Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας Δήμου Παλαμά.

Συμμετέχει και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας

Η είσοδος στο μουσείο και στην μουσική εκδήλωση θα είναι ελεύθερη.

Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή την ξεχωριστή βραδιά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής