Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Πλήθος κόσμου θαύμασε την Ετήσια Ομαδική Έκθεση Ζωγραφικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας

Πλήθος κόσμου γέμισε το παλιό Δημοτικό σχολείο Ιτέας χθες την Τετάρτη 7 Ιουνίου για να θαυμάσει την Ετήσια Ομαδική έκθεση του τμήματος ζωγραφικής του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού συλλόγου Ιτέας. 

Όλη την εβδομάδα οι Κυρίες του τμήματος με τη βοήθεια της υπεύθυνης κ. Αλέκας Κουκόσια ετοίμασαν την αίθουσα με τις δουλειές των μικρών "Πικάσο" αλλά και τις δικές τους εκπληκτικές δημιουργίες για να δώσουν στο κοινό ένα ευχάριστο "καλλιτεχνικό", αλλά και γεμάτο λιχουδιές, απόγευμα και να σπάσουν τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Την έκθεση επισκέφθηκαν και ο Αιδεσιμώτατος Πατήρ Βασίλειος Γερούκης, ο πρόεδρος της Τ.Κ Ιτέας κ. Βαγγέλης Λύτρας, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Τζένη Μακρή, ο Δημ. Σύμβουλος Θεόδωρος Σδόγγος, ο πρώην Δήμαρχος Φύλλου Αντώνης Αναστασόπουλος, γονείς, φίλοι και πολλοί συνδημότες ακόμα κι απ τον Παλαμά.

Το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά την κ. Αλέκα Κουκόσια για τη συνεργασία της, συγχαίρει όλο το τμήμα για τα σπουδαία έργα.

Ευχαριστούμε πολύ και το κοινό που για ακόμα μια φορά τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής