Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία...

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία μαθητριών ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί με την κατάθεση του ποσού των 238,50 ευρώ που συγκέντρωσαν, ως μια μικρή ένδειξη αλληλεγγύης και βοήθειας, για τη μικρή Πηνελόπη από τα Φάρσαλα που στα 5.5 χρόνια διαγνώστηκε με οξεία μυελογενή λευχαιμία και νοσηλεύεται από τον Απρίλιο στο Ογκολογικό Τμήμα του ΑΧΕΠΑ.

Οι μικρές μαθήτριες Ζένια Λιάπη, Μαρία Τσίρα και Έλενα Μαυριά έφτιαξαν κοσμήματα τα οποία διέθεσαν έναντι μικρού αντιτίμου. Την προσπάθεια αυτή στήριξαν ο Δήμαρχος του Δήμου Παλαμά και οι υπεύθυνοι του Ομίλου «Καραγκούνηδες» που με την ευκαιρία της χθεσινής χορευτικής τους εκδήλωσης αφιέρωσαν τη βραδιά στη «μικρή αγωνίστρια» Πηνελόπη παροτρύνοντας τον κόσμο να αγοράσει και να στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία.

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει οικονομικά υπάρχει λογαριασμός στο όνομα των γονέων της (Τσουμάνης Ι.)
α)Στην Τράπεζα Πειραιώς και
β)Στην Εθνική Τράπεζα λογ. 782/002681-63.

Επίσης υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα, η μικρή έχει Α+.
Τηλ. Επικοινωνίας της μαμάς της: 6981067652 (Μαρία Μπαμπαλέτσου).
Υπάρχει Δημοσίευμα στην εφημερίδα της Λάρισας «Ελευθερία» για την έκκληση βοήθειας της μικρής Πηνελόπης...ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής