Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Ένα ευχάριστο ξεχωριστό απόγευμα για καφεδάκι από τον Σύλλογο Γυναικών Ιτέας

Ένα ευχάριστο ξεχωριστό απόγευμα είχαν την ευκαιρία να περάσουν οι φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Ιτέας το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στο καφέ "ΧΑΒΑΗ" στην Ιτέα.

Η ατμόσφαιρα ευχάριστη, το μέρος ξεχωριστό, οι παρουσίες πολλές, ο καφές στην ώρα του και η συζήτηση από παρέα σε παρέα διαφορετική και ενδιαφέρουσα.

Στιγμές χαλάρωσης για όλους αλλά και παράδειγμα συλλογικότητας από τις γυναίκες του χωριού μας αφού όλη η ετοιμασία ήταν άψογη μακριά από σκοπιμότητες, εγωισμούς και μικροπρέπειες, έτσι ώστε να μπορούν όλοι μαζί να προσφέρουν, άλλωστε αυτός είναι και ο κύριος στόχος του συλλόγου.

Το Δ.Σ ευχαριστεί για ακόμα μια φορά όλες και όλους τους παρευρισκομένους.

Με τιμή η πρόεδρος
  Τζένη Μακρή















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής