Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Ξεκίνησε η συγκομιδή πατάτας στην Ιτέα

Η πρώτη παραγωγή πατάτας στην Ιτέα είναι γεγονός!
Με καλούς οιωνούς ξεκίνησε αυτές τις μέρες η συγκομιδή της πατάτας με καλή και ποιοτική παραγωγή και καλές τιμές σε σχέση με πέρυσι.

Ο παραγωγός Βασίλης Γιαννάκος έχει καλλιεργήσει για πρωτη φορά φέτος περίπου 70 στρέμματα πατάτας στην Ιτέα.

- «Ξεκινήσαμε από το πρωί την συγκομιδή και θέλω να πιστεύω πως όλα θα συνεχιστούν χωρίς προβλήματα. Πιστεύω από την πρώτη καταμέτρηση έως τώρα η συγκομιδή αν όλα πάνε καλά να φθάσει τους 4.000 με 4.500 τόνους ανά στρέμμα. Γενικά στην περιοχή μας θα υπάρχει καλή σοδειά. Βέβαια φέτος είχαμε πολλά κρύα και πολλές βροχοπτώσεις, με αποτέλεσμα η χρονιά να έχει μείνει λίγο πίσω. Εγώ φύτεψα πατάτες το πρώτο δεκαήμερο Μαρτίου, η συγκομιδή των οποίων ξεκίνησε σήμερα».

Εμείς του ευχόμαστε μέσα απο την σελίδα της Ιτέας...ΚΑΛΗ ΣΟΔΙΑ!!!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής