Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Τα ονόματα των επιτυχόντων και οι βάσεις του Λυκείου Ιτέας

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος η 24η Αυγούστου ήταν η μέρα της κρίσεως για τους υποψηφίους του Λυκείου Ιτέας που συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις (2017) αφού έλαβε τέλος η αγωνία τους σχετικά με την σχολή επιτυχίας.
Το Υπουργείο Παιδείας έκανε γνωστές σήμερα τις βάσεις των σχολών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ ενώ οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε κάθε νομό έλαβαν και με την σειρά τους απέστειλαν στα σχολεία της δύναμής τους καταστάσεις με τις σχολές επιτυχίας των μαθητών.

Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι ωστόσο μπορούν να πληροφορούνται τα προσωπικά τους αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους
β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν τους μαθητές του Γυμνασίου Λυκειακών Τάξεων Ιτέας για τις επιτυχίες τους και τους εύχονται καλές σπουδές στους επιτυχόντες, καλή σταδιοδρομία, και καλή τύχη σε όλους!!!

πηγή:karditsalive.net

πατήστε πάνω για μεγέθυνση για να δείτε τα αποτελέσματα...









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής