Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Μαγευτική η συναυλία με την ορχήστρα του Στέλιου Καρύδα κάτω από το φως της πανσελήνου

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η Αυγουστιάτικη υπέροχη μουσική βραδιά που διοργάνωσε ο Δήμος Παλαμά.
Με θέα λοιπόν το γεμάτο Αυγουστιάτικο Φεγγάρι, η Στέλλα Καρύδα και η Κατερίνα Τσιρίδου με συνοδοιπόρο το Γιώργο Σακελλαρίου μας ταξίδεψαν με τις ερμηνείες τους μαγεύοντας το κοινό στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Παλαμά.
Ένα εντυπωσιακό θέαμα περίμενε δε σε όσους έστρεψαν το βλέμμα τους στον ουρανό, αφού η Αυγουστιάτικη πανσέληνος και η μερική έκλειψη σελήνης συνυπήρχαν σε ένα σπάνιο για τη βραδιά φαινόμενο.

Η συναυλία ξεκίνησε με το φεγγάρι κρυμμένο στα σύννεφα.
Καθώς προχώρησε η βραδιά η πανσέληνος έλαμψε και πρόβαλε μαγευτική πάνω από την ορχήστρα, η οποία ενθουσίασε τον κόσμο με το υπέροχο πρόγραμμά της.
Ένα πρόγραμμα πανδαισίας, ένα μοναδικό σεργιάνι στο Ελληνικό τραγούδι σκηνοθετημένο τέλεια από το μαέστρο και μεγάλο μουσικό Στέλιο Καρύδα στην κιθάρα και την μουσική επιμέλεια.
Η συμμετοχή στην παρουσίαση των μουσικών ενοτήτων της Κατερίνα Τσιρίδου και Στέλλας Καρύδα και με συνοδοιπόρο το Γιώργο Σακελλαρίου απογείωσαν το όλο πρόγραμμα με τις υπέροχες φωνές τους.
Τα υπόλοιπα μέλη της ορχήστρας εκτός από τον Σπύρο Πατρά που τραγούδησε και έπαιξε μπουζούκι, ο Νίκος Πρωτόπαπας στην κιθάρα και ο Σπύρος Παγιάτης στα πλήκτρα.

Μ. Βαμβακάρης, Π. Τούντας, Β. Τσιτσάνης, Μ. Θεοδωράκης, Κ. Βίρβος, Σ. Ξαρχάκος, Γ. Μαρκόπουλος, Μ. Λοϊζος, Απ. Καλδάρας, Ακης Πάνου, Μ. Ρασούλης, Μ. Πλέσσας, Δ. Μούτσης, Μ. Χατζιδάκης, Δ. Παπαδημητρίου είναι μερικοί από τους δημιουργούς των τραγουδιών που ακούσαμε…και φυσικά αναφορά στο ρεμπέτικο και στο παραδοσιακό τραγούδι.

Η είσοδος στο χώρο ήταν ελεύθερη.

Παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την βραδιά:
Ο Δήμαρχος Γιώργος Σακελλαρίου, οι Αντιδήμαρχοι Φωτεινή Καραϊσκου, Θωμάς Κοντοβάϊος, Αναστάσιος Γκαζούνης και Ιφιγένεια Πετροπούλου, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Αποστόλης Μοσχόπουλος, Αντώνης Λωρίδας και Κώστας Τζέλλας, ο πρόεδρος ΔΟΠΑΠΑΠ Βάϊος Μπακαβέλλος, η πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ Ράνια Φούντα, ο Διευθυντής του ΕΣΥ Παλαμά Ιωσήφ Χρούμπ, ο πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας Αχιλλέας Μπαλαντίνας και η πρώην βουλευτής Καρδίτσας Ασημίνα Σκόνδρα.

Υ. Γ.
Τέτοιες εκδηλώσεις Δήμαρχε μας κάνουν όλους περήφανους, μιας και είσαι ο ηθικός αυτουργός της υπέροχης βραδιάς. Οφείλουμε όλοι μας να αναδεικνύουμε τις όμορφες προσπάθειες που γίνονται για το καλό του τόπου μας, και με τη συμμετοχή μας σε τέτοιες εκδηλώσεις να νιώθουμε το μεγαλείο της οικογένειας, γιατί μια οικογένεια είμαστε τελικά όλοι οι δημότες μεταξύ μας.

Συγχαρητήρια σε όλους με μια ευχή....ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ!!!



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής