Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας 2ήμερη εκδρομή σε Δράμα - Καβάλα - Σέρρες

Το Σαββατοκύριακο 14 - 15 Οκτωβρίου ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας πραγματοποίησε 2ήμερη εκδρομή σε Καβάλα, Δράμα και Σέρρες.
Η αναχώρηση έγινε από την πλατεία της Ιτέας το Σάββατο στις 6:00 πμ.

Η πρώτη στάση ήταν στον Κορινό Κατερίνης για καφεδάκι. Αμέσως μετά αναχώρησαν για τα Οχυρά Ρούπελ όπου ξεναγήθηκαν από υπεύθυνο στρατιωτικό.
Έπειτα γευμάτισαν στην ταβέρνα "Ερωδιός" στις Σέρρες.

Ξεκουράστηκαν στο Ξενοδοχείο "Alexander" όπου και διέμεναν και το βράδυ δείπνησαν στο μαγαζί "Καταρράκτες" στην τοποθεσία "Άγιος Νικόλαος" Σερρών.
Την επόμενη μέρα αφού πήραν το πρωινό τους αναχώρησαν για το Σπήλαιο Αλιστράτη όπου η ξενάγηση διήρκησε 1 ώρα στα 45 μέτρα κάτω από τη γη. Στην συνέχεια επισκέφτηκαν την Παναγία Εικοσφοίνισσα και προσκύνησαν την εικόνα.
Μετά αναχώρησαν για Καβάλα όπου εκεί περπάτησαν στην όμορφη παραλία της πίνοντας το καφεδάκι απολαμβάνοντας τη θέα.
Μετά το δείπνο αναχώρησαν για επιστροφή στην Ιτέα όπου έφτασαν αργά το βράδυ.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες στην εκδρομή και τούς υπόσχεται ακόμα καλύτερες στο μέλλον!!!


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής