Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Ανησυχία και αγανάκτηση για τα κρούσματα κλοπών στην Ιτέα

Ανησυχία και αγανάκτηση κυριαρχούν τον τελευταίο καιρό στους δημότες της Ιτέας για τις συνεχείς διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα και την ανασφάλεια που βιώνει το χωριό μας.

Ανενόχλητοι φαίνεται πως αλωνίζουν στην ευρύτερη περιοχή οι..."ποντικοί" της περιοχής με τις κλοπές και τις διαρρήξεις να αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο!
Κάτοικοι και επιχειρηματίες βλέπουν τις περιουσίες του να γίνονται βορρά στις ορέξεις διαρρηκτών που το τελευταίο διάστημα λυμαίνονται την περιοχή με τα κρούσματα να έχουν αυξηθεί δραματικά.

Οι κάτοικοι τονίζουν ότι το κακό έχει παραγίνει το τελευταίο διάστημα και διαμαρτύρονται πως έχει ξεφύγει η κατάσταση. Επισημαίνουν ότι οι δράστες γνωρίζουν πότε λείπουν από τα σπίτια τους και "χτυπούν" τις ώρες που απουσιάζουν και μάλιστα πλέον μέρα μεσημέρι χωρίς φόβο.

Κάνουν έκκληση λοιπόν στις αρμόδιες αρχές του Δήμου Παλαμά, να κάνουν αυτά που πρέπει με τη συνδρομή και της δικαστικής εξουσίας, για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες ώστε, επιτέλους, οι άνθρωποι να νιώσουν ασφάλεια στον τόπο τους.

- Γίνονταν και παλιότερα διαρρήξεις, αλλά τώρα το κακό έχει παραγίνει...μας αναφέρει κάτοικος της Ιτέας που έγινε μάρτυρας επεισοδίου και συνεχίζει....
- Επειδή τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε κρούσματα ληστείας σε ώρες που κανείς δεν θα μπορούσε να διανοηθεί ενώ οι άνθρωποι βρίσκονται μέσα στα σπίτια τους μεταξύ 19.00-22.00 θεωρώ προς ενημέρωση όλων των κατοίκων να έχουμε το νου μας. Όποιος βλέπει έξω από το σπίτι του άγνωστο αυτοκίνητο σταθμευμένο ύποπτο καλό είναι να ενημερώνουμε άμεσα την αστυνομία...να έχουμε όλοι το νου μας...έχουν αγριέψει πολύ τα πράγματα, εισβάλουν στα σπίτια ακόμα και όταν βρισκόμαστε μέσα...προσοχή σε όλους!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής