Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Το Κέντρο Υγείας Παλαμά, με το Δήμο Παλαμά διοργανώνει δωρεάν μέτρηση σακχάρου και καρδιαγγειακού κινδύνου

ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ (ΛΙΠΙΔΑΙΜΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ & ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ)

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα διαβήτη ,η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 του Νοέμβρη και το γεγονός ότι συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών και άλλων  παθήσεων, μια ενδιαφέρουσα δράση, ανοιχτή για το κοινό, θα πραγματοποιηθεί στον Παλαμά Καρδίτσας, με σκοπό ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΚΑΙ  ΠΡΟΛΗΨΗ.

Το Κέντρο Υγείας Παλαμά, σε συνεργασία με το Δήμο Παλαμά διοργανώνει δωρεάν μέτρηση σακχάρου και προληπτικό έλεγχο καρδιαγγειακού κινδύνου, ο οποίος θα περιλαμβάνει έλεγχο Λιπιδαιμικού Προφίλ (Χοληστερόλη, Τριγλυκερίδια, HDL, LDL.α.) & μέτρηση Αρτηριακής Πίεσης, από ειδικούς γιατρούς και από ειδικά εκπαιδευμένους Επαγγελματίες Υγείας.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Κεντρική Πλατεία Παλαμά, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017
και με ώρα έναρξης 9:00π.μ.
Συνίσταται να παραμείνετε νηστικοί 12 ώρες πριν την εξέταση.

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε.
Η έγκαιρη διάγνωση των καρδιαγγειακών προβλημάτων είναι σωτήρια.

                                                                                               
                                                                     Υπεύθυνη οργάνωσης:
                  Με εκτίμηση                          Γκαντούνα  Κατερίνα
Ο Συντονιστής Δ/ντής  του Κ.Υ.Π           Επισκέπτρια Υγείας
                Χρουμπ  Γιουσέφ                             Κ.Υ. Παλαμά








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής