Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Άνοιξαν ναούς σε Ματαράγκα και Πασχαλίτσα

Στόχος ιερόσυλων έγιναν δύο ναοί τουλάχιστον τις τελευταίες ώρες και σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net.

Ειδικότερα άγνωστος/οι παραβίασαν την πόρτα εισόδου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ματαράγκας και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 300 ευρώ από το παγκάρι της εκκλησίας.

Αντίστοιχο φαινόμενο είχαμε και στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στην Πασχαλίτσα (πιθανόν και σε δύο ακόμα χωριά του Δ. Σοφάδων) με τον / τους δράστες να μπαίνουν παραβιάζοντας παράθυρο αφαιρώντας έναν ενισχυτή απο το χώρο αλλά μένοντας με άδεια χέρια από πλευράς χρημάτων. Στη συνέχεια κατά την αποχώρησή τους προκάλεσαν ζημιές και στην κεντρική είσοδο του ναού με την αστυνομία να έχει επιληφθεί των δύο περιπτώσεων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής