Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

"Κινηματογράφος κι εμείς"...από τους μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου Ιτέας

Οι μαθητές του Γυμνασίου - Λυκείου Ιτέας εμπνεύστηκαν την ιδέα ο "Κινηματογράφος κι εμείς" ύστερα από την "Εθνική Ετικέτα ποιότητας" που τους απονεμήθηκε στο έργο eTwinning "O κινηματογράφος πάει σχολείο".

Θέλοντας να εμπλέξουν και τους τοπικούς φορείς στην πραγματοποίηση τις ομώνυμης δράσης, απευθύνθηκαν στον Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Ιτέας και στον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ιτέας κ. Ευάγγελο Λύτρα.

Έτσι ξεκινούν οι κινηματογραφικές προβολές στο χωριό μας.
Οι ταινίες θα προλογίζονται από τα παιδιά και θα είναι για μικρούς και μεγάλους.
Τα έσοδα αυτής της όμορφης πρωτοβουλίας θα ενισχύσουν το νέο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ολυμπιάδες το οποίο ήταν ο νικητής όσο αφορά τον σχεδιασμό του στις Εβδομάδες eTwinning.

Aυτή την Κυριακή προβάλλεται η εξαιρετική κοινωνική ταινία "Οικογένεια Μπελιέ".








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής