Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Ευχές για το Νέο Έτος από το Δήμαρχο Παλαμά

Συνδημότες και συνδημότισσες
Ας υποδεχθούμε τη νέα χρονιά με την ελπίδα ότι θα φέρει σε όλους μας υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και ότι θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή στη ζωή του καθενός μας, αφήνοντας πίσω κάθε δυσκολία. Με βεβαιότητα ότι η συνεισφορά του καθενός μας, ατομικά και συλλογικά, είναι κρίσιμη για την αποκατάσταση της κοινωνικής συνοχής και την ανάπτυξη, ευχόμαστε να πορευτούμε όλοι με πνεύμα και έργο συνεργασίας, προσφοράς και αλληλεγγύης.

Η Δημοτική Αρχή, με σχέδιο, διαφάνεια, ισονομία, συνεργασία και αισιοδοξία για το μέλλον, πιστεύοντας στη δύναμη των ανθρώπων και της ενότητας, θα συνεχίσει να αγωνίζεται, για την ανάταξη των προβλημάτων του Δήμου και της περιοχής, τη στήριξη των πολιτών και ιδιαίτερα των αδυνάτων, συνεπής στο λόγο και στόχο της.

Κλείνοντας εύχομαι σε όλες και όλους, το 2018 να φέρει υγεία, δύναμη, αξίες ηθικές και έργο προσφοράς και δημιουργίας. Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Ο Δήμαρχος Παλαμά
Γιώργος Σακελλαρίου






1 σχόλιο:

financialserviceoffer είπε...

Χρειάζεστε χρηματοδότηση; Ψάχνετε για Οικονομικά; Αναζητάτε χρηματοδότηση για να διευρύνετε την επιχείρησή σας; Βοηθάμε άτομα και εταιρείες να αποκτήσουν χρηματοδότηση για την επέκταση των επιχειρήσεων και να δημιουργήσουν μια νέα επιχείρηση που κυμαίνεται από οποιοδήποτε ποσό. Λάβετε χρηματοδότηση με προσιτό επιτόκιο 3%, Χρειάζεστε αυτήν τη χρηματοδότηση για επιχειρήσεις και για την εκκαθάριση των λογαριασμών σας; Στη συνέχεια, στείλτε μας ένα email τώρα για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Ευχαριστώ

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής