Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Αποκριάτικο παιδικό πάρτυ διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ιτέας

Όσο μακριά κι αν εγκαταλείψουμε το πιτσιρίκι μέσα μας, η ανάμνηση των Αποκριών της παιδικής μας ηλικίας είναι αδιαπραγμάτευτα ισχυρή: το μασκάρεμα, η ιεροτελεστία της επιλογής της στολής, τα πάρτυ, η μαγική μεταμόρφωση.

Τα παιδικά αποκριάτικα πάρτυ είναι η χαρά των μικρών μας αυτές τις ημέρες. Κάθε παιδί θέλει να κάνει ένα και, όπως όλοι οι γονείς, δύσκολα τους χαλάμε χατίρια.

Έτσι με το καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτυ υποδέχτηκε και φέτος την Αποκριά ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ιτέας.
Το πάρτυ έγινε χθες την Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου και η ταβέρνα του Νίκου Στεφανόπουλου πλημμύρισε από μικρούς μασκαράδες.

Στο κάλεσμα του Συλλόγου ανταποκρίθηκαν όλα τα παιδάκια με τους γονείς τους.
Χορός, τραγούδια, γέλια, σερπαντίνες και παιχνίδια συνέθεσαν το σκηνικό της εκδήλωσης.
Ήταν ένα χαρούμενο απόγευμα γεμάτο ζωντάνια και παιδικά όνειρα, από εκείνα που δύσκολα βρίσκεις στις μέρες μας...

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής