Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση "Της αγάπης το βοτάνι" από τον Ε.Μ.Σ. Ιτέας και Κ.Λ. Παλαμά "Δρώμενα"

Την καθιερωμένη αποκριάτικη εκδήλωση πραγματοποίησε ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός σύλλογος Ιτέας σήμερα Σάββατο στις 19:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Ιτέας.
Η αίθουσα ήταν για μια ακόμη φορά κατάμεστη δείγμα ότι είναι πολύ μεγάλη η ανάγκη συντηρήσεως και επαναλειτουργείας του Πνευματικού Κέντρου του χωριού μας.

Στην μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση με τίτλο "Της αγάπης το βοτάνι", τα παιδιά του Ε.Μ.Σ. Ιτέας και Κ.Λ. Παλαμά "Δρώμενα" έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους πάνω στη σκηνή κάνοντας μικρούς και μεγάλους να γελάσουν με την ψυχή τους. Τα κείμενα από την χοροδιδάσκαλο του συλλόγου κ. Σοφία Τζέλλα ήταν γραμμένα στην τοπική διάλεκτο και η όλη παράσταση μας παρέπεμπε πολλές δεκαετίες πίσω.
Την εποχή που κυριαρχούσαν τα ξεματιάσματα, τα γιατροσόφια, τα βοτάνια κι οι πρακτικές για όλα τα καλά και τα κακά που θα συνέβαιναν στη ζωή των ανθρώπων. Υπέροχη η παράσταση όπως υπέροχο και το κοινό που το καταχάρηκε και χειροκρότησε τα παιδιά.

Τα σκηνικά επιμελήθηκε η Παναγιωτή Μαρία, το μακιγιάζ των παιδιών η Μακρή Ντίνα και τα ηχητικά από τον Μακρή Ηλία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αιδεσιμολογιότατος Πατήρ Βασίλειος Γερούκης, ο Πατήρ Κωνσταντίνος Γιολδάσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Θωμάς Κοντοβάιος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ιτέας κ. Λύτρας Ευάγγελος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Λωρίδας Αντώνιος, ο επικεφαλής αντιπολίτευσης κ. Αχιλλέας Καραλής, ο πρώην Δήμαρχος Φύλλου Αντώνιος Αναστασόπουλος, ο πρόεδρος της Αμφικτιονίας Καραγκούνηδων κ. Φιρφιρής Απόστολος η πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Ιτέας Τζένη Μακρή και η καθηγήτρια Γαλλικών του Γυμνασίου-Λυκείου Ιτέας κ. Άννα Καραμούρτου.

Με το πέρας της παράστασης προσφέρθηκαν σε όλους αναψυκτικά.

Το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά το κοινό που τίμησε την προσπάθεια με την παρουσία του αλλά και όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής