Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Παρών και φέτος στο φιλανθρωπικό φεστιβάλ ο Μικρασιατικός Σύλλογος Βουναίνων

Παρών και φέτος στο φιλανθρωπικό φεστιβάλ (ο Άγιος Βασίλης άργησε μια μέρα) ο Μικρασιατικός Σύλλογος Βουναίνων.
Χωρίς τη χορευτική του ομάδα (για λόγους που έχουμε ήδη αναφέρει στη σελίδα μας) θα δώσει το παρόν του ο Μ.Σ. Βουναίνων στο φετινό φεστιβάλ.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κος Ηλίας Αθαναηλίδης​ που βρέθηκε χθες στο ωδείο μαζί με τα άλλα μέλη της συντονιστικής επιτροπής του φεστιβάλ για την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, δήλωσε δε πως ο Σύλλογος μας θα στηρίξει το φεστιβάλ ,που έγινε θεσμός τα τελευταία χρόνια  στην πόλη μας,στο οργανωτικό κομμάτι , στη συγκέντρωση και τη διανομή  των τροφίμων .και κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να  βοηθήσουν το φεστιβάλ.
Αξίζει να σημειωθεί πως για μια ακόμη χρονιά ο Σύλλογος μας εκπροσωπεί πολιτιστικά τον Δήμος Κιλελέρ​ καθώς είναι το μοναδικό σωματείο του δήμου μας το οποίο συμμετέχει ενεργά και ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια στο μεγάλο αυτό φιλανθρωπικό ραντεβού του Νομού μας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής